Moods of norway dress salg aust agder

De har en rosa traktor av merket Fregusson TE20, som sin logo, og inni alle dresser har du signaturen 234.243, som refererer til antall traktorer i Norge. Jubelåret 2013 var året då Moods of Norway kunne feire sine første ti år i motebransjen. Stadig fleire ville ha ein bit av Moods-magien, og merkevara blei utvida frå å berre dreie seg om klede til også å omfatte briller, frimerke og emballasje til brunost. Etter år med

Norske kvinner ninjavip bilder

økonomisk vekst, såg framtida lys. Og på etikettane til kleda brukte dei blant anna historier og familiebilete. Konkursen omfattar Moods of Norway AS og Moods Wholesale.

Filmen «Kon-Tiki» var det norske Oscar-håpet dette året. Disse guttene satset på sjarm, og har åpnet flere butikker i små søte bygder, som feks Flø. 200 mister jobben etter konkursen i Moods of Norway. Etter mange år på reisefot da de kom hjem igjen til Norge, satt de igjen med mye inspirasjon for å utrykke det som senere skulle bli et verdenskjent merke. Den første kolleksjonen kom i 2003. De selger både til kvinner og menn. Det var i en kjeller i den idylliske bygden at guttene skapte det nå verdenskjente merket Moods Of Norway. Rapporter annonse 2, rapporter annonse.

Old gay sex massasje stavanger thai


Street, Casual og Coctail. Millionoverskota var blitt til blodraude tal. I tillegg til at kolleksjonane blei selde i outlets og andre utsal. Og gamle, lokale mønster spelte også ei viktig rolle då dei laga nye kolleksjonar, som då dei i 2004 laga mønster basert på gravkleda til Eidehøvdingen. Etter jubileumsåret 2013, følgde eit grufullt år for klesmerket. I 2009 opna dei butikk i Los Angeles, og tre år seinare opna også ein butikk i New York. Merket fekk mykje merksemd for dei fargesterke og mønstra kleda som skilde seg ut i mengda.

Norges største pupper gratis norsk pornofilmer


Det vil seie at arrangørane gav bort klede til store stjerner, som så brukte desse offentleg. Vi var kanskje litt for godtruande i høve korleis vi skulle vinne marknaden der borte. Harde år Men Moods of Norway kom raskt ned på landjorda igjen. Selskapet hadde ei samla gjeld på over 112 millionar kroner, og fann ikkje grunnlag for å halde fram drifta. Prisen blei delt ut av Per Spook.