Svensk erotikk oslo massasje kirkeveien

svensk erotikk oslo massasje kirkeveien

Så ønsker du en terapeut med effektive hender, styrke, forståelse for kropp og ikke minst en som kan løse opp vondter på en god måte, anbefales det å prøve Ronald. Han har blant annet drevet med Tae-Kwond-do, Thaiboksing, bryting og Capoiera. I hverdagen lar vi ofte stresset ta overhånd, og glemmer å ta vare på oss selv. . Behandlinger, kontakt oss, den perfekte gaven til noen som fortjener det. Hos oss får du kjøpt fine gavekort

Sandra lyng haugen naked thaimassasje trondheim

enten på spesifikke behandler eller på hele salongen! Med andre ord; det sitter i hendene hans. Kjenner du noen som fortjener å skjemmes bort med en deilig massasje? . Og når han også har lang erfaring som sportsutøver, så vet han hvordan kroppen trenger behandling etter skader og hardt arbeid.

svensk erotikk oslo massasje kirkeveien

Hun er utdannet terapeut i soneterapi og refleksologi ved Axelsons Body Work School, Nordens største skole innen kroppsterapi og naturmedisin. . Ronald Chr Fleming, terapeautisk massør, vår nye terapeut, Ronald, er utdannet ved Axelsons Bodywork School. I dag er han coach for en brasiliansk ji-jutsu, grappling/NoGi-gruppe. Bestill time hos henne for en ny erfaring! Han har derfor i lang tid jobbet for å bli massør. . Av samme grunn jobber han nå hos Oslo Massasje - for vi ønsker engasjerte og faglig interesserte massører.